Dèt ville han ha!
Jeg har vært i tenkeboksen lege, i forhold til hvordan dette skulle løses, og plutselig fikk jeg en god idè.
Møt haien Henry Tannløs...
Han er da ganske så sjarmerende..? I ekte spa-stil ble han pakket i plasfolie og sølvpapir i går, -mannen og svigermor var noe skepiske tilskuere.
Sølpapiret ble lagt i lag, helt til jeg følte jeg hadde en holdbar avstøpning av ham. Lirket dette forsiktig av, fjernet plastfolien og støttet formen forsiktig opp i en brødform.
Til å fylle formen lagde jeg røre på slump; 1 egg, 1/2 kopp melk, ca. 50g smeltet margarin, 1/2 tsk. bakepuler, litt bakekakao og mel til passende konsistens. Opp i formen med røra, 180 grader og ca. 20 min.
Tatatatatataaaaaaa.......
Slettes ikke værst, vel? Satte den kaldt over natta og tok den frem i dag for videre dekorering.
Vanlig marsipan, farget med en liten dæsj svart Wilton farge, og en liten bit ufarget marsipan. To sukkerkuler til øyne og rød Wilton farge i munnen.
Var så konsentrert at det ikke ble fler underveis-bilder, men herunder presenteres Haien Henry:
Et flott par?
Så til hovedkaken, laget av denne slager-kake oppskriften , men de 200g sjokolade byttes ut med 3 spiseskjeer krarmellsaus. Jeg har brukt dobbel oppskrift for å få en langpanne-kake. Den ble stekt og avkjolet, delt i to og stablet sammen. Midt i kaken skar jeg ut et hull, der hvor haien hopper i vannet.
Et aldri så lite ras av bilder følger...
Glasuren er laget av 1 pk melis (500g), 1 tsk. vaniljesukker, 100 g smeltet margarin, 3 spk. karamellsaus og masse blå konditorfarge. vannet burde jo være blått, men karamellen dominerer det blå. Så dette ble en middelhavs-haikake!
Tipper de 21 barna på avdelignen i morgen kommer til å få litt å snakke om når denne kaken kommer på bordet!
-Yvonne-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar