Bunnen lagde jeg lavkarbo, og oppskriften fant jeg her: http://www.funksjonellmat.no/oppskrifter/lavkarbo-pizzabunn/ Jeg lagde en stor bunn, og forstekte den som i oppskriften. Dette er den beste lavkarbo versjonen jeg har smakt :)) Spiser du ikke lavkarbo, så lager du din egen bunn eller kjøper Tines nå.
Tipset til resten av pizzaen fikk jeg fra ei super dame. Dekk pizzabunnen med 1 beger créme fraiche og strø over en pakke med Tines 4 ferdig revete oster. Skjær opp ca 6 store sjampinjonger i skiver og stø ut over pizzaen. Stek videre på 225 grader i ca 10 min. Når pizzaen er ferdig og passe avkjølt, legger du på ca 100g Serano skinke og en neve ruccola - NYT :))) Server gjerne tomater i båter som er vendt i 2 ss pesto ved siden av.
Lagde dessert også, med disse ingrediensene:
Jeg lagde gelen som anvist på pakken, men brukte 1 dl mindre vann, tilsatte de frosne jordbærene og lot det bli kaldt. Vispet så krem av ca 3 dl kremfløte. Dette blandet jeg forsiktig sammen og satte ute til avkjøling, rørte med jevne mellomrom og etter 1,5 timer var det blitt bringebærfromasj med jordbær i. Delte opp Atkins-sjokoladen og brukte som pynt:
Smakelig måltid :)
- Myrth -
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar