28. oktober blir lille jenta vår 2 år, og det skal selvfølgelig feires på en prinsesseverdig måte J Temaet er Ole Brumm, og jeg har allerede lagt ned noen timer i planlegging; både pynt, mat og kaker – alt må så klart matche i ekte Myrth-stil. Det er nemlig en av mine manier….Jeg har brukt en del tid på nett for å søke frem det jeg vil ha..
Tror jeg går for gul voksduk med sånne kopper, tallerker og servietter og disse ballongene, serpentinene og bannere til pynt:
Både kaker og mat vil i hovedsak være av lavkarbo-art, men jeg vil prøve meg litt frem, før jeg legger ut oppskrifter J Det blir Tapas med følgende retter: Fløtegratinert sellerirot, Crispy kylling med hjemmelaget salsa, marinerte scampi à là Myrth, Foccacia og diverse kjeks, Guacamole, Aioli, Tatziki , stekt fylte sjampinjong, Smurte tortilla lefser med spekeskinke, snøfrik og Ruccola samt marinerte Fetaost, oliven, Brie og pastasalat. Tortilla-lefsene og Pastasalaten er selvsagt ikke lavkarbo.
Jeg gikk over til lavkarbo for drøyt et år siden, for å holde blodsukkeret mer stabilt og for å få orden på magen. Ikke fordi det er på ”moten” Jeg tror enhver må finne ut hva som passer for en selv, tror ikke alt passer for alle J Ved et senere blogginnlegg vil resultatet av kokkelering og bursdag komme J
- Myrth -
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar