Hei og velkommen til det kreative hjørnet!

Høsten/vinteren 2006, med en drøy måneds mellomrom, så to små dagens lys; Tilde og Viktor. Skjebnen ville det slik at de kom i samme barnehage, på samme avdeling; og de to fant hverandre allerede før de fylte året. Tiden kom for å skifte til stor avdeling, og Tilde og Viktor fikk følge hverandre over på samme stor-avdeling. Tre år er ofte startpunkt for barne-bursdag og da Tilde feiret sin tre-års dag, fikk hun en lilla hjemmesydd kjole av Viktor. Dette skulle bli grunnlaget for Myrth og Yvonnes vennskap. Det gikk nemlig ikke lenge før Myrth kom med en enormt utfordende forespørsel. Yvonne sa ja til å sy Myrths brudekjole, vester og kavlekryss til brudgom, forlover og brudesvenner, samt brudepikekjoler.
Søm er nemlig Yvonnes store passjon, foran symaskinen glemmer hun ofte tid og sted mens de herligste barneklær trylles fram . Myrth er en tryllekunstner på kjøkkenet, det er alltid like spennende å se hva hun finner på!
Vi er, som derer skjønner, i Det kreative hjørnet rett som det er og i denne bloggen kan dere lese om våre små og store prosjekter. I tillegg gir familielivet mange gleder og utfordringer vi vil dere med dere. Turer i skog og mark eller ved hav og strand har vi hatt stor glede av alle sammen. Vi er opptatt av de samme verdiene, å vise barna våre hva landet vårt kan by på. Gi de mer enn den digitale verden og ta tilbake noen av våre "gode gammeldagse" verdier. Lage mat fra bunnen av, gjøre "skrot og gammelt" om til nytt og spennende, sove under åpen himmel og lage ting fra naturen og bruke naturen sommer som vinter, til fysisk og mental utfoldelse.

-Myrth og Yvonne

tirsdag 6. desember 2011

Pust inn, pust ut

...det var et av de beste tipsene jeg fikk i forrige uke, takk Anne-Lene for hjelp og gode råd! Da var nesen gravd dypt ned i Tidslinjer, historieboken for allmenn påbygning. I går bestod jeg muntlig eksamen med en fin karakter, og endelig kan jeg senke skuldrene og glede meg over desember. Vi har fortsatt to matteprøver og noe norsk igjen før det er juleferie, men det værste er overstått for denne gang.

Ro i sjela har gitt lyst til å finne frem julepynt, så nå er stua pyntet til jul! Det eneste som mangler er juletreet, men det kommer altså ikke før mye nærmere høytiden.

Jeg vil gjerne dele bilder av noen av favorittene mine, og vel...det er stort sett bare disse som pryder hjemmet i år.

Legger ut med dette, disse englene er sånn sett ikke favoritter, men jeg fikk blomster av bror og svigerinne for vel overstått eksamen, og det er jo koselig!


Men her kommer favoritter. Den gang vi bodde i Danmark var vi gjerne i Ebeltoft en gang i løpet av sommeren. I en liten krims-krams butikk hadde de julepynt innerst inne. Og det er der disse herlighetne er kjøpt.




Disse er også kjøpt i Danmark



Mamma kom med disse spilloppmakerne et år


Og selvfølgelig egenproduserte kremmerhus, kjenner jeg er glad i de allerede!




Alt i alt en ganske så behagelig desember-kveld, og prikken over i`en serveres i julekrus; gløgg med nøtter og rosiner i.



-Yvonne-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar